CJ SERVICE

CJ Service on aktiivinen ja monipuolinen yritys, joka kehitettiin seutumme markkinoiden tarpeisiin. Nykyään suunnittelemme, kehitämme ja toteutamme hydrauliikan, mekaniikan sekä metallintyöstön ratkaisuja. Olemme toimineet hydrauliikan parissa siitä lähtien, kun aloitimme toimintamme vuonna 2008, ja siksi se on edelleen lähellä sydäntämme!

Myymme myös varaosia ja tarvikkeita maanrakennustöissä, maataloudessa, venealalla sekä teollisuudessa käytettäviin koneisiin ja järjestelmiin. Lisäksi olemme usean tuotemerkin valtuutettu huoltokumppani.

Toimimme pääasiassa kahdella paikkakunnalla Pohjanmaalla, Pedersöressä ja Pietarsaaressa, mutta käytännössä toimimme mahdollisuuksien mukaan myös paljon laajemmalla alueella.

Tehtävämme on huolehtia siitä, että seudun yrittäjät, yritykset ja yksityishenkilöt saavat hoidettua työnsä mahdollisimman sujuvasti. Tavoitteenamme on palvella asiakkaitamme asiantuntevasti, joustavasti ja sitoutuneesti.

Ota meihin yhteyttä!

CJ Service | Kartta

Meistä sanottua

”CJ Service on meille tärkeä yhteistyökumppani, ja minulla on heistä vain hyvää sanottavaa. Meillä on yli 100 koneen konekanta ja silloin on itsestään selvää, että aina on jotakin korjattavaa. Silloin on kullan arvoista, kun on luotettava ja osaava yhteistyökumppani, joka sijaitsee myös lähellä.”

– Maria Sjöblom-Lillkvist

SJÖBLOMS GRÄV

”Meille CJ Service on turvallinen valinta. Tiedämme, että heillä on sekä osaamista että kokemusta venealalta ja purjeveneiden eri järjestelmistä. Tuoreimpana yhteistyönä CJ Service on toimittanut täydellisen hydrauliikkajärjestelmän yli 100-jalkaiseen alukseen. Olemme erittäin tyytyväisiä.”

– Sören Jansson

Baltic Yachts

CJ Servicelle soitan ensimmäisenä, kun tilalla on ongelmia. He ovat periaatteessa auttaneet meitä kaikkien koneiden hankinnoissa, ja heidän nopean ja ammattimaisen palvelunsa avulla pystymme minimoimaan mahdolliset tuotantokatkokset. Luotan CJ Serviceen – meillä on pitkä yhteistyö, joka vain toimii.”

– Andreas Ingerström

Ingerströms Gård