CJ SERVICE

CJ Service suunnittelee, kehittää ja toteuttaa mekaniikka- ja hydrauliikkaratkaisuja. Olemme jälleenmyyjä ja maahantuoja tarvikkeille ja lisävarusteille, joita tarvitaan maanrakennustöissä, maataloudessa ja teollisuudessa käytettäviin koneisiin. Lisäksi olemme alan usean tuotemerkin valtuutettu huoltokumppani.

Konepajamme on luonnonkauniissa Pedersören kunnassa Pohjanmaalla. Luonnon läheisyys on vaikuttanut siihen, että otamme luonnon huomioon myös toiminnassamme. Olemme ottaneet käyttöön prosessit, jotka kierrättävät, puhdistavat ja ottavat talteen toiminnassamme syntyvät jätteet, mikä pienentää ekologista jalanjälkeämme. Huoltotöiden jäteöljy kerätään aina talteen ja lähetetään kierrätykseen. Akut, jäähdytysnesteet ja kaikki muu uudelleen käytettäväksi kelpaava materiaali kierrätetään. Puhdistusliinat käyvät pesulassa niiden pois heittämisen sijasta. Lajittelemme luonnollisesti myös kaiken muun työssä syntyvän jätteen.

Tehtävämme on huolehtia siitä, että seudun yrittäjät, yritykset ja yksityishenkilöt saavat hoidettua työnsä sujuvasti ja ilman keskeytyksiä. Sitä työtä teemme suurella innostuksella ja intohimolla. Käy kahvilla niin kerromme lisää!

Meistä sanottua

”CJ Service on meille tärkeä yhteistyökumppani, ja minulla on heistä vain hyvää sanottavaa. Meillä on yli 100 koneen konekanta ja silloin on itsestään selvää, että aina on jotakin korjattavaa. Silloin on kullan arvoista, kun on luotettava ja osaava yhteistyökumppani, joka sijaitsee myös lähellä.”

– Maria Sjöblom-Lillkvist

SJÖBLOMS GRÄV

”Meille CJ Service on turvallinen valinta. Tiedämme, että heillä on sekä osaamista että kokemusta venealalta ja purjeveneiden eri järjestelmistä. Tuoreimpana yhteistyönä CJ Service on toimittanut täydellisen hydrauliikkajärjestelmän yli 100-jalkaiseen alukseen. Olemme erittäin tyytyväisiä.”

– Sören Jansson

Baltic Yachts

CJ Servicelle soitan ensimmäisenä, kun tilalla on ongelmia. He ovat periaatteessa auttaneet meitä kaikkien koneiden hankinnoissa, ja heidän nopean ja ammattimaisen palvelunsa avulla pystymme minimoimaan mahdolliset tuotantokatkokset. Luotan CJ Serviceen – meillä on pitkä yhteistyö, joka vain toimii.”

– Andreas Ingerström

Ingerströms Gård