CJ SERVICE

CJ Service erbjuder planering, utveckling och implementering av lösningar inom hydraulik och mekanik. Vi är återförsäljare och importör av tillbehör och redskap till maskiner som används för markarbete, jordbruk och industri. Dessutom är vi auktoriserad servicepartner för en stor del av branschens varumärken.

Vår verkstad finns i natursköna Pedersöre i Österbotten. Närheten till naturen har gjort att vi alltid har haft den i åtanke i vår verksamhet. Vi har implementerat processer som återvinner, renar och tar tillvara spillet från verksamheten på ett sätt som minskar vårt avtryck på miljön. Spilloljan från våra servicearbeten samlas alltid upp och skickas till återvinning. Alla batterier, kylarvätska och återanvändbart material skickas till återanvändning. Våra putsdukar skickar vi iväg till tvätteri istället för att slänga bort. Givetvis sorterar vi även allt övrigt avfall som uppstår i arbetet.

Vår uppgift är att se till att nejdens entreprenörer, företag och privatpersoner ska kunna göra sitt jobb smidigt och utan avbrott. Det är ett jobb som vi utför med stort engagemang och passion. Kom in på en kaffe så berättar vi mer!

CJ Service - platskarta

Sagt om oss

“CJ Service är en viktig samarbetspartner för oss, och jag har enbart positiva saker att säga om dem. Vi har en maskinpark på över 100 maskiner så det säger sig självt att det alltid är något som behöver fixas. Då är det guld värt att ha en pålitlig och kunnig samarbetspartner som också är nära belägen.”

– Maria Sjöblom-Lillkvist

SJÖBLOMS GRÄV

“För oss är CJ Service ett tryggt val. Vi vet att de har både kunskap och erfarenhet av båtbranschen och de olika systemen som finns på en segelbåt. Till vårt nuvarande samarbete har CJ Service levererat ett komplett hydrauliksystem till en båt på över 100 fot. Vi är mycket nöjda.”

– Sören Jansson

Baltic Yachts

“CJ Service är de första jag ringer när det är problem på gården. De har hjälpt oss att införskaffa i princip alla maskiner, och deras snabba och professionella service gör att vi kan minimera eventuella driftstopp. Jag litar på CJ Service – vi har ett långt samarbete som fungerar, helt enkelt.“

– Andreas Ingerström

Ingerströms Gård