Täällä tehdään ihmeitä

Hietasalmessa tapahtuu. Pedersören kunnassa sijaitsevalle konepajallemme tulee päivittäin asiakkaita, joilla on tarve ratkaista koneidensa ongelmia. Teemme korjaukset ja tilaamme tarvittavat komponentit. Tietyillä asiakkailla on erityisiä materiaalitoiveita, joiden täyttämisestä me myös huolehdimme.

Korjauksia varten pyrimme hankkimaan kotimaisia komponentteja meitä mahdollisimman lähellä sijaitsevilta jälleenmyyjiltä. Siten minimoimme ekologisen jalanjäljen ja tuemme paikallista elinkeinoelämää.

Asiakkaitamme ovat tavallisesti pienet ja keskisuuret yrittäjät, joiden konekanta tarvitsee korjausta tai täydennystä.

HYDRAULIIKAN ASIANTUNTIJA

Meillä on pitkä kokemus hydraulisten ratkaisujen kehittämisestä ja toteutuksesta. Asiantuntijamme löytävät kertaratkaisuja erityisongelmiin, niin pienissä kuin suurissa projekteissa.

Käytämme markkinoiden parhaita letkuja ja komponentteja, jotta voimme taata tuotteidemme ja korjauksiemme toimintavarmuuden ja pitkän elinkaaren.

Hydrauliikkaratkaisut sovitetaan räätälöiden muuhun koneistoon ja ne on helppo huoltaa.

Ennakoiva huolto säästää resursseja

Kun olemme asentaneet tai korjanneet komponentit, kirjaamme automaattisesti osat ennakoivaan tietojärjestelmäämme.

Järjestelmä lähettää muistutuksen siinä vaiheessa, kun komponentin elinkaari alkaa lähestyä loppuaan. Tällöin ilmoitamme sinulle, että pian on aika vaihtaa osat.

Vältät tuotantokatkokset eikä sinun tarvitse odottaa päiväkausia yksittäisten komponenttien toimitusta. Pystyt myös helposti seuraamaan konekohtaisia kustannuksia tietojärjestelmämme avulla.

CJ Service - verkstad
CJ Service - experter på hydraulik
CJ Service - lösningar som sparar

Valtuutettu huoltokumppani ja jälleenmyyjä

Käytämme työssämme vain parasta laatua olevia materiaaleja ja komponentteja. Olemme sen lisäksi ylpeitä siitä, että meillä on valtuutus huoltaa ja myydä seuraavia tuotteita:

Valtuutettu huoltokumppani:

Valtuutettu jälleenmyyjä: