2D- ja 3D -piirustukset

Perusteellinen suunnittelu antaa hyvän pohjan helpolle toteutukselle ja käyttöönotolle. CJ Servicen suunnittelutiimillä on alalta vuosien kokemus.

Kehitämme ja toteutamme järjestelmiä ja yksittäisiä komponentteja eri kokoisiin projekteihin. Voimme rakentaa järjestelmäsi alusta saakka tai täydentää jo olemassa olevan järjestelmän täysin räätälöidyillä komponenttiratkaisuilla.

Voit kääntyä meidän puoleemme myös optimointi- ja parannusehdotuksiin liittyvissä asioissa. Luonnosvaiheessa olemme tiiviisti yhteydessä sinuun, jotta saavutamme parhaan mahdollisen lopputuloksen. Vaihtoehtoisesti voimme hoitaa kaiken itsenäisesti. Valinta on sinun!

Kokonaisratkaisut

Tarvitsetko kokonaisratkaisua? Hoidamme mielellämme koko prosessin aina suunnittelusta rakenteisiin ja toteutukseen saakka. Onpa kyse hydraulisista, pneumaattisista tai puhtaasti mekaanisista ratkaisuista, toteutamme työn taidolla ja pitkän kokemuksen tuella.

Suunnittelijamme käyttävät IronCAD -ohjelmistoa ja toimittavat tiedostot useimmissa ajateltavissa olevissa formaateissa. Pystymme valmistamaan sekä 2D- että 3D-piirustukset. Voit päättää tyytyä vain piirustuksiin, mutta suosittelemme käyttämään CJ Servicen palvelua myös valmistuksessa ja suunnittelussa.

Säästöjä tuovat investoinnit

Kun olemme asentaneet komponentit, viemme automaattisesti työn tietueena ennakoivaan järjestelmäämme. Järjestelmän avulla pystymme seuraamaan, milloin on aika huoltaa komponentit tai koneisto seuraavan kerran. Tällä tavalla voimme toteuttaa ennakoivan huollon ja vältyt tuotantokatkoksilta. Pidämme myös varastossa kaikkein tärkeimmät osat, mahdollisten yllätysten varalle.

Kustannussäästöjen lisäksi tämä antaa sinulle myös mahdollisuuden seurata koneiden vuotuisen huollon hintaa. Asiakkaana sinulla on vapaa pääsy tietoihimme ja voit käyttää niitä erilaisten taloudellisten päätösten tukena.