Kokonaisratkaisuja vai älykkäitä yksityiskohtia?

Tarvitsetko täysin uusia tuotantojärjestelmiä, vai olisiko koneitasi syytä täydentää räätälöidyllä mekaanisella ratkaisulla?

Palvelutarjontaamme kuuluu teollisuuskoneiden huolto sekä räätälöityjen CJ-ratkaisujen toteuttaminen teollisuusyrityksissä. Monipuolisella osaamisellamme ja pitkällä kokemuksella tartumme innokkaasti kaiken kokoisiin projekteihin.

Onpa haasteessasi kyse hydraulisesta tai muusta mekaanisesta ratkaisusta, osaava tiimimme hoitaa tehtävän ilolla ja taidolla. Meillä on luonnollisesti kaikki turvallisuuskortit ja henkilökunta, jonka asiantuntemuksen taso on korkea. Mistä lähdetään liikkeelle? Lue lisää siitä, miltä yhteistyömme voisi näyttää, CJ DESIGN alta.

Säästä resursseja ennakoivalla huollolla

Kun olemme asentaneet tai korjanneet komponentit, viemme ne automaattisesti tietueena ennakoivaan tietojärjestelmäämme. Järjestelmä lähettää automaattisen muistutuksen siinä vaiheessa, kun komponentin elinkaari alkaa lähestyä loppuaan. Tällä tavalla voimme toteuttaa ennakoivan huollon ja vältyt tuotantokatkoksilta.

Kustannussäästöjen lisäksi tämä antaa sinulle myös mahdollisuuden seurata koneiden vuotuisen huollon hintaa. Sinulla on vapaa pääsy tietoihimme ja voit käyttää niitä erilaisten taloudellisten päätösten tukena.

Toteutamme hydrauliikkajärjestelmien piirustukset, asennukset ja huollon.

APU ON JO MATKALLA!

Kun näet tämän auton ajavan pihaan, voit huokaista helpotuksesta. Kun lähdemme liikkeelle CJ-autolla, meillä on mukanamme kaikki tarvittavat työkalut ja materiaalit, ja voimme tehdä täsmälleen samat työt kuin työpajalla.