Helhetslösningar eller smarta detaljer

Är du i behov av helt nya system i din produktion, eller behöver dina maskiner kompletteras med en skräddarsydd mekanisk lösning?

Till vårt tjänsteutbud hör servande av industrimaskiner samt implementerande av skräddarsydda CJ-lösningar vid industriföretag. Med vår breda kunskapsbas och långa erfarenhet av branschen tar vi passionerat an oss projekt av alla storlekar.

Oavsett om din utmaning kräver en hydraulisk eller annan mekanisk lösning så utför vårt kunniga team uppdraget med glädje och van hand. Vi har givetvis alla nödvändiga säkerhetskort och en personal med hög expertisnivå inom området. Hur börjar vi? Läs mer om hur vårt samarbete kan se ut under CJ Design.

Spara resurser genom förebyggande service

Efter att vi har installerat eller reparerat dina komponenter för vi automatiskt in den som en post i vårt förebyggande system. Systemet skickar sedan ut en automatisk påminnelse när livslängden på komponenten närmar sig sitt slut. På så sätt kan vi utföra förebyggande service och du undviker pauser i produktionen.

Förutom kostnadsbesparingar ger detta även dig möjlighet att ha koll på vad maskinerna kostar att underhålla på årsbasis. Du har fri tillgång till vår information och kan använda den som stöd för att ta olika finansiella beslut.

Vi utför ritningar, installationer och underhåll av hydrauliksystem.

CJ Service - servicebil

Hjälp är på väg!

När du ser denna bil köra upp på din uppfart kan du andas ut. När vi rycker ut med CJ-bilen har vi med oss alla verktyg och material vi behöver för att utföra precis samma arbete som i verkstaden.