Här skapas magin

Det är i Sandsund det händer. Till verkstaden i Pedersöre kommer dagligen kunder som behöver lösa problem med sina maskiner. Vi ser till att reparationerna blir gjorda och beställer de komponenter som krävs. Vissa kunder har specifika materialönskemål vilka vi också ser till att uppfylla.

Till reparationerna strävar vi till att köpa inhemska komponenter och från återförsäljare så nära oss som möjligt. På så sätt minimerar vi vårt klimatavtryck och stödjer det lokala näringslivet.

Våra vanligaste kunder är små och medelstora entreprenörer som behöver reparera eller komplettera sin maskinpark.

EXPERTER PÅ HYDRAULIK

Vi har lång erfarenhet av utveckling och implementering av hydrauliklösningar. Våra experter gör one-off lösningar för specifika problem, både till små och stora projekt.

Vi använder oss av marknadens bästa slangar och komponenter för att säkerställa hög driftsäkerhet och livslängd på våra produkter och reparationer.

Hydrauliklösningarna är specialanpassade till resten av ditt maskineri och är enkla att underhålla.

Förebyggande vård sparar resurser

Efter att vi har installerat eller reparerat komponenterna för vi automatiskt in delarna i vårt förebyggande datasystem.

Systemet skickar automatisk en påminnelse när livslängden på komponenten närmar sig sitt slut. Då meddelar vi dig att det börjar vara dags byta ut dina delar.

Du slipper avbrott i arbetet och behöver inte vänta flera dagar på leverans av enskilda komponenter. Dessutom kan du enkelt följa upp dina kostnader per maskin med hjälp av vårt datasystem.

CJ Service - verkstad
CJ Service - experter på hydraulik
CJ Service - lösningar som sparar

Auktoriserad servicepartner och återförsäljare

I vårt arbete använder vi oss av material och komponenter av högsta kvalitet. Därtill är vi stolta över att vara auktoriserade att serva och sälja följande produkter:

Auktoriserad servicepartner för

Auktoriserad återförsäljare för